Pyykit puhtaiksi ja kuiviksi, satoi tai paistoi

Palvelu- ja itsepalvelupesula Klaukkalassa

Palvelu- ja itsepalvelupesula PesuPysäkki on Klaukkalan ytimessä sijaitseva, helppo ja mutkaton pesula. Palveluihimme lukeutuvat kaikki tavallisimmat pesulapalvelut, jotka voit suorittaa joko omien aikataulujesi mukaisesti itsepalveluna tai vaihtoehtoisesti jättää kokonaan meidän huoleksemme. Käytettävissä on neljä erikokoista konetta (10 kg, 12 kg, 15 kg ja 23 kg), kaksi linkoa, kuivausrumpu ja tehokas kuivaushuone. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää. Tutustu myös hinnastoomme!

Itsepalvelupesula – pese isotkin pyykit kunnon koneilla

Asiakkaamme voivat itsepalveluna pestä koneissamme kaikkea vesipestävää aina talouspyykistä mattoihin. Pesuaineet ja linkous sisältyvät itsepalvelupesulan käyttöhintaan. Kuivausrumpu ja tankokuivaus lisämaksusta.

Palvelupesu – säästä aikaa ja vaivaa

Pesemme palvelupesuna matot, täkit, petauspatjat, tyynyt ja ryijyt. Laakapesua vaativat matot pestään ainoastaan palvelupesuna. Palveluihimme kuuluvat myös tahran- ja hajunpoisto. Pesemme kaikki palvelupesutekstiilit itse paikan päällä, joten voimme taata asiakkaillemme joustavat ja nopeat toimitusajat.

Käytössämme ovat ekologiset, hajusteettomat pesuaineet

Pesulamme käyttää kotimaisia, ympäristöystävällisiä, herkän ihon pesuaineita. Pesuaineet eivät sisällä hajusteita, joten ne sopivat erinomaisesti myös allergisille ihmisille. Pyykinpesuaine on pesuteholtaan erinomainen ja se on biologisesti hajoavaa. Tuote on ystävällinen myös pesukoneille, ja voitte hankkia sitä meiltä myös kotiinne. Pyykinpesuaine on myös zeoliittivapaa, joten vaatteisiin ja hengitysilmaan ei jää pölyä (positiivista niin itsepalvelupesula-, palvelupesula- kuin kotikäytössäkin) eikä ihoa ärsyttäviä tai pesukonetta vahingoittavia jauheita. 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 6Jaa

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme?

Mikäli haluaisit kysyä palveluistamme lisää, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella täyttämällä siihen yhteystietosi ja vapaamuotoisen viestisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

PesuPysäkki
Keskivari 4
01800 Klaukkala

Y-tunnus:
Puh: 09 879 6370

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

PesuPysäkki:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.